GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Apróhirdetések ingyenes feladása:

A hirdetesingyen.hu oldalon mindenki ingyenesen adhat fel apróhirdetést, magánszemély, és cég is.

Nézzünk egy példát:

  • pl.: Ön családi házát szeretné eladni, és ezt szeretné az oldalon közzéteni, hogy azt eredményesebben tudja értékesíteni, akkor nincs más dolga, mint hogy az oldal jobb felső sarkában találahó Hirdetést feladása gombra kattint, majd a lenyíló mezőből kiválasztja az aktuális kategóriát, ha már családi házról van szó, akkor természetesen először "Ingatlan", "Lakóingatlan", majd végül a "Családi ház" kategóriát. Értelemszerűen kitölti A hirdetés neve, település, hirdetés leírása és a további mezőket is.
  • Tipp: A hirdetés neve mezőben legyen rövid és lényegretörő pl: "3 szobás családi ház sürgősen eladó", és a hirdetés leírása mezőben pedig írja le részletesen az eladó családi ház tulajdonságait, de mielőtt ezt megtenné vessen egy pillantást a hirdetés leírása mező alatt elhelyezkedő fülekre, ahol rengetek extrát, és opciót ki tud választani az ingatlanával kapcsolatban.
  • A piros csillaggal * jelölt mezők kitöltése kötelező, míg a kék csillaggal * jelölt mezők kitöltése nem kötelező, de hasznos azok kitöltése, mivel az eladó családi házat kereső felhasználók ezen opciók között tudnak szűrni.
  • Tehát ha ezeket a mezőket kitöltötte, akkor kattintson a "Tovább" gombra a lap alján, majd töltse ki a Kapcsolati adatlapot, telefonszámát nyugodtan megadhatja, mivel az nem fog megjelenni, ha nem akarja a hirdetése adatlapján. Itt adja meg az e-mail címét is, mivel erre az e-mail címre egy levelet fogunk küldeni, mellyel Ön megerősíti hirdetését, és majd csak ezt követően fog megjelenni hirdetése apróhirdetési oldalunkon.
  • Fontos: A kapcsolati adatlapon megadott e-mail címmel, és jelszóval tud a hirdetesingyen.hu oldalra a későbbiek folyamán belépni, és tudja adatait módosítani. Az oldal jobb felső sarkában található "Profilom" gombra kattintva tud később az oldalra belépni, és a belépést követően a "Beállítások" gombra kattintva tudja adatait módosítani, illetve itt tudja beállítani, hogy az Ön által megadott telefonszám megjelenjen-e a hirdetés adatlapján. Itt tudja engedélyezni, hogy a felhasználók e-mailt tudjanak Önnek küldeni a hirdetésével kapcsolatban.

Lakossági apróhirdetés:

Oldalunkon ingyenes apróhirdetés feladás az alábbi kategóriákban lehetséges: Állás aprohirdetés  Állat, növény apróhirdetés  Bazár aprohirdetés  Bútor, régiség, könyv, ruha apróhirdetés  Építőanyag aprohirdetés  Ingatlan apróhirdetés  Ingyen elvihető aprohirdetés  Jármű hirdetés  Játékok hirdetés  Mezőgazdaság apróhirdetés  Műszaki cikk apróhirdetés  Oktatás hirdetés  Sportfelszerelés aprohirdetés  Szállás apróhirdetés  Szolgáltatás apróhirdetés

A feladott apróhirdetés, azok valóságtartalmáért, a leadott fényképek minőségéért a feladót terheli a felelősség. A kiadó előzetes engedélye nélkül a megjelenő apróhirdetés felhasználni tilos!

Hirdetéseit regisztráció után ingyen és korlátlan számban feladhatja. Jóváhagyás után egy adminisztrációs felületen kezelheti az összes apróhirdetés. Meglévő hirdetéseit megújíthatja, vagy módosíthatja, esetleg törölheti azokat.

Apróhirdetés oldal:

Oldalunkon bármilyen használt, vagy új aprócikket hirdethet, valamint a hirdetés feladása után a hirdetéseid megtekintése menüpontban megoszthatja a Facebook, és a Twitter közösségi oldalon is.  Az apróhirdetést azonnal tudja kezelni, szerkeszteni, és kiemelni vagy előre helyezni. A apróhirdetés oldal ingyenes cégeknek is. Az próhirdetés portálon tilos olyan hirdetést feladni ami törvénytelen. A feladott apróhirdetések kiemelhetőek lesznek külön díjazás fejében, melynek összegét erre a linke kattintva megtekinheti: hirdetés kiemelés. A hirdetések kiemelését, valamint előrehelyezését a paypal, a barion rendszeren keresztül bankkártyával, vagy emlet díjas SMS küldéssel tudja kifizetni.

Egy hirdetés több hirdetési rovatban helyezhető el. Minden apróhirdetés 60 napig, vagy annak törléséig marad aktív. Az adott apróhirdetés lejárta előtt a felhasználó e-mail-ben értesítést kap.

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!


Barion-card-payment-mark-2017-400px.png


Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz


DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

Greenbars-SSL-enhanced validation certificates.png


A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.