Bokodi Vadászház 5000 Ft/fő/éj Bokod kiadó Kiadó üdülő, nyaraló hirdetés

Hirdető: Bognár Tímea, Feladás dátuma: 2019.06.15, 10:18, Azonosító: 9327
5 000 Ft
Helység: Bokod, Komárom-Esztergom megye
Hirdetés típusa:kiadó
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Bokodi Vadászház
Szállás ára:5000 Ft/fő/éj
A 2010-ben kívül-belül teljesen felújított vendégház Komárom-Esztergom Megyében, a Vértes hegységtől kissé nyugatra, a Vértesalja és a Bársonyos megnevezésű tájegység között, az Erzsébet-ér partján, egy erdei tisztás szélén található, Bokod község központjától 4 kilométerre.
A hely különleges varázsa a teljes nyugalom és béke. Madárcsicsergés és a ház körüli erdei vadak óvatos léptein kívül, a nagyvilág zajából semmi sem szüremlik ide. A varázslatos hely, a kis rétet körülölelő erdő látványa lelket melengető érzéssel tölti el a csendben szemlélődőt.

Bokdon található kisbolt, gyógyszertár, 7km-re Oroszlányon nagy szupermarketek várják a vásárlókat.

7 szobában,19 fő elhelyezésére van lehetőség, minden szobában külön cserépkályha található, ezért télen-nyáron egyaránt foglalható.
Az emeleten 1db fürdő-Wc található, a földszinten 2db.
A teljesen felszerelt konyhában minden megtalálható. Bent a házban gáztűzhely, kint az udvaron kemence, grill sütő, tárcsa és bogrács biztosítja a főzési-sütési lehetőséget.

Rengeteg lehetőséget kínál a rét,(foci, csapat játékok stb.) kirándulni és kerékpártúrákat is lehet szervezni.
Nyáron a kerti tó ad felfrissülést, ősztől tavaszig pedig a fa tüzelésű finn szaunában és fűtött dézsafürdőben pihenhet.

Mindenkinek ajánljuk!
Adottságai miatt azonban különösen alkalmas közösségi rendezvények helyszínéül, akár közös túrák, csapatépítő tréningek, továbbképzések, találkozók, megbeszélések, családi események lebonyolítására. Az sem fog azonban csalódni, aki magányra vagy éppenséggel mások társaságára vágyik, mert kizárólag rajta múlik, hogyan kívánja tölteni idejét, a lehetőségek minderre adottak.

Különböző progamokat kínálunk különdíj ellenében: borkostolás(Neszmélyi borvidékhez tartozó Öreghegyi gazdák borait lehet megkóstolni)/ Régi orosz laktanya bejárása korhű járművekkel. Előre egyeztetett időpontban.

Közel található Tata “a vizek városa” , Tatabánya, Majk- Kamaduli remeteség, Szentkereszti romok...

10főtől foglalható
Üzenet küldése a hirdetőnek
5 000 Ft Bokod Kiadó üdülő, nyaraló hirdetés +36307299652 Üzenet küldése a hirdetőnek