Ingatlanértékesítő 400000 Ft/hó Debrecen állást kínál Állást, munkalehetőséget kínál hirdetés

Hirdető: Czibi Zoltán, Feladás dátuma: 2019.08.08, 07:48, Azonosító: 8085
400 000 Ft
Helység: Debrecen, Hajdú-Bihar megye
Hirdetés típusa:állást kínál
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Ingatlanértékesítő
Bérezés:Megegyezés szerint
Bér:400000 Ft/hó
Állás típusa:Kereskedelem
Végzettség:Érettségi
Betölthető pozíció:Beosztott
Ragadja meg most a nagy lehetőséget! Legyen részese az ingatlanpiac óriási fellendülési folyamatának, dolgozzon ingatlanértékesítőként.
Az OTP Ingatlanpont Kft.  Debrecen, Hajdúszoboszló, Püspökladány térségéből önmagára és munkájára igényes  ingatlanértékesítőket  keres.
Szárnyal az ingatlanpiac. Az államilag támogatott, lakáscélú banki hitelek kibocsátása, a CSOK óriási fellendülést hozott az ingatlanvásárlásban. Magáncélra vagy  befektetésként is hatalmas a kereslet az újépítésű és a használt lakásokra, családi házakra. Ezzel együtt még inkább megnőtt az igény a szakemberek bevonására, az ingatlanértékesítők hozzáértése kiemelkedően fontos része az eladás-vásárlás folyamatának. Az OTP Ingatlanpontot az OTP Bank banki hátterével, saját ingatlan adatbázisával a legjobbak között tartják számon.
Akar ön részese lenni ennek a sikeres folyamatnak? Itt az idő, csatlakozzon hozzánk, keressen szorgalmával egyenes arányban nagyon sok pénzt.
Nem ragaszkodunk a diplomához, egy középiskolai végzettséggel elkezdhetjük a közös munkát. Fontosabb, szempont,  hogy semmilyen helyzetben ne okozzon  gondot a kapcsolatteremtés az emberekkel, a szakma iránti  elhivatottság, a lendület és a tettrekészség.  
Ha ön érzi magában ezeket a képességeket,  hívjon, küldje el önéletrajzát, kezdődjön ma a jövő.
E-mail: czibi.zoltan@otpip.hu
Telefon: 06 30 851 1539
Üzenet küldése a hirdetőnek
400 000 Ft Debrecen Állást, munkalehetőséget kínál hirdetés +36308511539 Üzenet küldése a hirdetőnek