Kiskulcsos Vendégház Aggtelek 3000 Ft/fő/éj Aggtelek kiadó Kiadó üdülő, nyaraló hirdetés

Hirdető: szegolaszlone, Feladás dátuma: 2019.08.01, 05:19, Azonosító: 788
3 000 Ft
Helység: Aggtelek, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Hirdetés típusa:kiadó
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Kiskulcsos Vendégház Aggtelek
Szállás ára:3000 Ft/fő/éj
A szálláshely jól megközelíthető részen, a faluközponttól és az autóbusz végállomástól nem messze található, csendes, nyugodt kis utcában. A vendégházunk 2004 óta minden évben fogad vendégeket szezonálisan. Az udvar hatalmas, füves és zárt, mely kiválóan alkalmas kerékpárok, motorok és autók biztonságos parkolására, továbbá szabadtéri szórakozásra nyújt lehetőségeket. Ide sorolható a kosárlabda, foci, lengőteke, tollaslabda, homokozó, libikóka, hinta és hintaágy, bújócska, ha pedig ezen játékok miatti szomjúságunkat szeretnék enyhíteni, akkor megtehetik egy pincehűtött itallal. Ezen felül bográcsozással, nyársalással, grillezéssel, de még rakott, kinti, boltíves kemencében is elkészíthetik a kedvenc ételeiket, melyeket a több szabadtéri, árnyékos pihenő (filagória) egyikében jóízűen elfogyaszthatnak.
A portán két ház található, mindkettő a régi korokat idéző módszerekkel, vályogból és fagerendás födémmel készült, melyeket a felújítás során meghagytuk, tükrözvén a falusi építészetet, az építőanyagnak köszönhetően pedig a nyári forróságban kellemesen hűvös a benti környezet. A házak fürdőszobával, felszerelt konyhával (gáztűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kávéfőző, edények, egyéb konyhai eszközök), a szobák TV-vel rendelkeznek, az ágyakhoz a szükséges ágyneműk biztosítottak. A maximális férőhelyek száma 16, elosztásuk tekintetében pedig a következőképpen alakulnak:

1 x 2 ágyas, 1 x 4 ágyas (kisház), 2 x 5 ágyas (nagyház).

A szálláshoz ellátás nem tartozik. A vendégházaink két fő, egy éjszakás tartózkodás estére is kivehetők, ekkor ott, abba a házba más vendéget nem fogadunk egy időben.

Az árban nincs benne az idegenforgalmi adó, mely 300Ft/fő/éj 18 éves kor felett.

Cím: 3759 Aggtelek, Gömöri út 37.
Tel.: +36-30/487-7759

Keressen bizalommal!
Üzenet küldése a hirdetőnek
3 000 Ft Aggtelek Kiadó üdülő, nyaraló hirdetés Üzenet küldése a hirdetőnek