Szép házban szép lakás eladó Budapest VII. eladó Lakás, panel lakás, tégla lakás hirdetés

Hirdető: vargaimre47, Feladás dátuma: 2019.07.26, 08:09, Azonosító: 6858
64 500 000 Ft
Helység: Budapest VII., Budapest megye
Hirdetés típusa:eladó
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Szép házban szép lakás eladó
Használtság:Felújított
Épület hasznos területe:71 m2
Szobák száma:2 db
Komfort:Összkomfortos
Fűtés:Cirkó fűtés
Épület szerkezete:Tégla
Bútorozott:Igen
Eladó egy 71m2-es 2 szobás lakás Erzsébetváros egyik legszebb házában.

A fém biztonsági bejárati ajtó közvetlenül nyílik a zárt lépcsőházból a 3. emeleten. A két szoba és az előszoba egybefüggően parkettázott, melynek állapota kiváló (kb. 55m2). A délkeleti tájolású, 3,8 méter belmagasságú utcai szobákban nagyméretű ajtók vannak, a természetes megvilágítást a hatalmas íves fa ablakok biztosítják. A nagy alapterület és a hozzá illő belmagasság kiemeli a nyílászárók és a német kristály csillárok szépségét, amelyek a modern ledes technikának köszönhetően nagyon olcsón adnak páratlan megvilágítást.

A lakás fűtését a fürdőszobában elhelyezett cirkó gázkazán működteti, biztosítva a melegvizet is. A fűtéscsövek falba vannak rejtve. A fűtési számla összegét jelentősen csökkenti a lakás kiváló benapozottsága. A konyhában IKEA konyhabútor, elektromos sütő és gáz főzőlap mellett lehetőség van mosó-, vagy mosogatógép valamint nagyméretű hűtőszekrény elhelyezésére is A fürdőkád fölött a nagy belmagasság, az ablakos szelőztetés lehetővé teszi a ruhaszárítást megoldó fregoli elhelyezését.

A gázszámla éves szinten nem haladja meg a 90 Eft-ot.

A szomszéd ház liftje térítés ellenében használható.

A házban 21 lakás van. A közös költség 15E Ft/hó. A közös pénzzel való gazdálkodás kiváló. A házban a teljes gázvezeték cseréje az elmúlt évben megtörtént. Folyamatos az állagmegóvás.

A lakás jelenleg 2 szobás, és kiváló állapotban van. Azonnal alkalmas az új tulajdonos használatára, vagy magas összegű kiadásra is. A lakásban található berendezési tárgyak (csillár, 4 ajtós IKEA tükrös beépített szekrény, konyhabútor, hűtőszekrény és direkt meghajtású mosógép stb., részben a vételár részét képezheti. A lakás gyorsan átadható.

Kívánságra további képeket küldök. A lakásról képek találhatók a DH honlapon a DH432371 számon is.

Kérem INGATLANOSOK ne keressenek!!!!!


Várom telefonos, vagy internetes érdeklődésüket.
3630-9963-980, 3620-280-1982
Üzenet küldése a hirdetőnek
64 500 000 Ft Budapest VII. Lakás, panel lakás, tégla lakás hirdetés Üzenet küldése a hirdetőnek