Kőhatású dekorpanelek Debrecen eladó Építőanyag apróhirdetés

Hirdető: Kerma Design Kft., Feladás dátuma: 2020.09.22, 14:40, Azonosító: 24021
9 580 Ft
Helység: Debrecen, Hajdú-Bihar megye
Hirdetés típusa:eladó
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Kőhatású dekorpanelek
Építőanyag termékek:Egyéb burkoló
Minimum rendelés: 1 doboz (2 m2)

Termék: kőhatású burkolat

Kiszerelés: 2 m2/ doboz
Súlya: 6 kg/doboz
Méretek: 10-25 cm-es szabálytalan kő alakú lapok
Vastagsága: 4 mm

Ár: 9.580 Ft-tól 9.980 Ft / doboz / 2m2

Felhasználási hely: beltéren és kültéren is

Szállítási idő: 1-2 hét

A termék tapétavágó késsel könnyen darabolható, a rusztikus hatás eléréséért érdemes néhány rövidebb darabot vágni, a dobozokban is találhatók ilyenek.

A Calcare burkoló finom, mészkőre emlékeztető árnyalataival a homokos tengerpartok csendes békéjét idézi elénk. Megjelenésében is a természetes kövek tulajdonságait követi, s különlegessége, hogy hőre hajlítható (thermoflexibilis), így sarkokhoz és oszlopokhoz is könnyedén illeszthető akár homlokzat, terasz, pince, nappali, konyha, étterem, kerítés, lépcsőfeljáró vagy oszlopok burkolásában, díszítésében gondolkodunk.
Függőleges falakra, felületekre alkalmazható, dekoratív kő- és téglahatású burkolat, mely kültéren és beltéren egyaránt használható. A dekorpanelek jól utánozzák a valódi kő mintázatát, felrakása szakértelmet nem igényel. A panelek hajlíthatóak is, így alkalmazható boltívek, oszlopok, lábazatak, külső és belső sarkok burkolására is. A termék környezetbarát, semmilyen a környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz. A termék ~100°C-ig hőálló, de magas hőmérséklet esetén akár el is színeződhet ezért a gyártó a dekorációs célú panelek felrakását kályha, vagy kandalló mögötti területre nem javasolja.
A DekoPanel természetes anyagokból készülő, felületi kvarc erősítésű, kőhatású és tapintású díszburkoló anyag. A DekoPanel rendszer elemei 3-4 mm vastag, színes, érdesített könnyű lapok, amit a felületre felvitt csemperagasztóba kell egymás mellé forgatva beágyazni. Ez a falburkolat típus mindössze 3-3.5 kg/nm súlyú! Használata egyszerű, szakértelmet nem igényel, néhány kéziszerszám segítségével, bárki könnyedén szebbé teheti környezetet és otthonát.
A DekoPanel termékek különleges tulajdonsága a thermoflexibilitás, vagyis enyhe mel
Üzenet küldése a hirdetőnek
9 580 Ft Debrecen Építőanyag apróhirdetés 06 (70) 638 - 6088 Üzenet küldése a hirdetőnek