Somogyi Apartman Balatonfenyves 2500 Ft/fő/éj Balatonfenyves Kiadó apartman hirdetések

Hirdető: Somogyi Péter, Feladás dátuma: 2019.07.22, 06:57, Azonosító: 204
3 000 Ft
Helység: Balatonfenyves, Somogy megye
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Somogyi Apartman Balatonfenyves
Szállás ára:2500 Ft/fő/éj
Kedves Érdeklődő!Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját balatonfenyvesi családi házunkba egy kellemes kikapcsolódásra! Családi házunk két szintes, ami két külön apartmanként is kivehető, de nagyobb létszám esetén lehetőség van a szintek összenyitására, a belső feljárónak köszönhetőenFöldszint: 3 szoba, nappali, konyha, étkező, fürdő, wc, terasz.
Emelet: 2 szoba, nappali, konyha, fürdő wc-vel, terasz.

A földszinten 4-6 fő, az emeleten 2-4 fő számára tudunk szállást biztosítani.Nagy zárt udvarral rendelkezünk, ahol több autóval is kényelmesen lehet parkolni. A gyermekeknek játszótér és homokozó áll rendelkezésére. Kertben lehetőség van grillezésre, bográcsozásra. Mindkét apartman külön bejárattal rendelkezik, saját terasszal.
Családunk egy külön lakásban lakik, szintén saját udvarral, kizárólag a bejáró a közös, tehát vendégeinket semmilyen módon nem zavarjuk a nyugalmas pihenésben.
Lakásunk a központi strandtól 15 perc sétára található, csendes, nyugodt környezetben. Stéges lejáró a lakástól 5 percre, egy kisebb strand 600 méterre van. A közelben élelmiszer bolt, étterem is elérhető 3-4 perces sétával.

Tovàbbi információ:
www.somogyiapartman.hu vagy www.facebook.com/somogyiapartman


Keressenek minket bizalommal! Várjuk Önöket sok szeretettel!
Üzenet küldése a hirdetőnek
3 000 Ft Balatonfenyves Kiadó apartman hirdetések Üzenet küldése a hirdetőnek