Elalvást segítő hangterápiás lészülék eladó Háztartási gép aprohirdetés

Hirdető: Sleepr, Feladás dátuma: 2020.05.19, 09:56, Azonosító: 20056
9 990 Ft
Helység: , megye
Hirdetés típusa:eladó
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Elalvást segítő hangterápiás lészülék
Állapot:Új
Garancia:Garanciális
Gép márkája:Egyéb
Gép jellege:Egyéb
1. A Sleepr hangterápiás készülék 9 fajta kristálytiszta hanggal rendelkezik, ebből 6 természetes és 3 altatódal, hogy megnyugtassa a gyermekét. A természetes hangok: Fehér zaj, hullámhang, madárcsiripelés, vízesés, tücsökciripelés és esőhang. Kiválaszthatja a hangokat az igényeinek megfelelően és csendes környezetet tud létrehozni az Ön és szerettei számára, a gyors elalvás és a teljes kipihentség érdekében. A hanggép lehetővé teszi, hogy felszabadítja az élet és a munka stresszét, hogy jobban tudjon aludni.
2. A készülék méretéből és súlyából adódóan hordozható kivitelű, mindössze csak 8 * 8 * 3,3 cm. Kis helyet foglal el az éjjeliszekrényen, könnyen hordozható táskában vagy bőröndben, így tökéletes utazási társa lehet. Mindezeken túl, egy pánt segítségével bár hova fel lehet függeszteni például babágyra, babakocsira.
3. A hangterápiás készülékünk nemcsak elfedi a külső zajokat, hanem javítja az alvás minőségét is. Előnye, hogy akár otthon, irodában, gépkocsiban, kollégiumban, óvodában vagy bárhol használható.
4. A készülékkel egész éjjel folyamatosan le lehet játszani a kiválasztott hangot vagy zenét, de ha ezt nem szeretnénk, van egy automatikus kikapcsolási időzítő, melynek segítségével 3 időintervallum közül választhatunk:15, 30 vagy 60 percre lehet beállítani az energiatakarékosság érdekében. A kiválasztott időt egy LED fény jelzi, mindegyik időtartamot más színű (15 perc piros, 30 perc zöld, 60 perc kék) így tudjuk kontrollálni, hogy a készülékünk mikor fog automatikusan kikapcsolni. Könnyen beállíthatja a készüléket a legmegfelelőbb hangerőre, a nyomógombok segítségével. A készülék kikapcsolásakor megjegyzi, hogy melyik hangot hallgatta utoljára. Újraindításkor automatikusan lejátssza a leállításkor hallgatott zenét vagy hangot.
5. A készülék egy világító kijelzővel is rendelkezik, ez által a pulzáló fény segítségével 10 perc alatt beállíthatja a légzését, hogy a teste teljesen ellazuljon. Ez a funkció egy külön gomb megnyomásával teljesen függetlenül is használható.
6. A készülék beépített lítium elemmel és USB töltéssel rendelkezik, ennek megfelelően akár hálózati adapterről, laptopról, power bankról (külső akkumulátor) is feltölthető.
A teljesen feltöltött készülék megközelítőleg 50 órán keresztül folyamatosan használható.

Termékinformáció:
Név: Zenélő elalvást megkönnyítő gép
Árucikk: Q1
Bemenet: DC5V=0.5-1.0A
Áramellátás: 1W (Max)
Akkumulátor kapacitás: polimer akkumulátor-800mAh
Töltési kör: 500
Működési idő: 50h
Töltési idő: 1h
Termék tömege: 100 g
Termék színe: fehér
Termék mérete: 80*80*33 mm

Csomag tartalma:
1 * gép
1 * USB
1 * Használati útmutató

Ma Akár -23% Kedvezmény

Eredeti ár: 1 db. 12 990.-Ft. + szállítási költség.
2 db. 23 380.-Ft. ingyenes szállítás

Akciós ár: 1 db. 9 990.-Ft. + szállítási költség.
2 db. 17 280.-Ft. ingyenes szállítás

Megvásárolható: https://sleepr.hu/
Üzenet küldése a hirdetőnek
9 990 Ft Háztartási gép aprohirdetés Üzenet küldése a hirdetőnek