Otthon internettel! Siófok állást kínál Állást, munkalehetőséget kínál hirdetés

Hirdető: balasa.rita17, Feladás dátuma: 2020.04.27, 10:42, Azonosító: 19139
Helység: Siófok, Somogy megye
Hirdetés típusa:állást kínál
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Otthon internettel!
Bérezés:Egyéb
Állás típusa:Távmunka
Végzettség:Alapfokú
Betölthető pozíció:Egyéb
Ismerd meg a lehetőségeket és előnyöket
A Betterware Klubban már az első megrendelés is előnyökkel jár. Olcsóbban vásárolhatod meg magadnak a termékeket, egyszerűen kereshetsz pénzt magadnak és családodnak, valamint fejlesztheted cégedet és még többet nyereséghez juthatsz. Ezen felül a Klubba való regisztráció teljesen ingyenes!

Lehetőségek számodra:

Háromféleképpen tevékenykedhetsz, a választás csak rajtad múlik:

Megtakarítás – már az első megrendeléseid 23%-al olcsóbbak lesznek. Még azokat a termékeket is klubkedvezménnyel vásárolhatod meg, melyek akciós áron szerepelnek a katalógusban. Nincs jelentősége, hogy milyen gyakran és mennyit fogsz vásárolni. Egyszerűen mindig kedvezményesen vásárolhatsz.
Termékek ajánlása ismerősöknek – Te olcsóbban vásárolod meg a termékeket a Betterware-nél és 30% árréssel adod el - Ez a Te Azonnali Bevételed. Ezen kívül részesülhetsz különleges kedvezményekben is- 3%-15%. (részletek az alábbi menüpontban: Zsebpénz vagy saját üzlet)
Csapat felépítése – ismerősöket, ismerőseid ismerőseit és ismeretlen személyeket hívsz meg a Klubba. Megmutatod milyen lehetőségeik vannak a Betterware-nél, ösztönzöd őket a sajátodhoz hasonló tevékenykedésre. Csapatot építesz és Vezetőként keresel pénzt. (részletek az alábbi menüpontban: Zsebpénz vagy saját üzlet)
A te előnyeid, többek között:

A munkavégzés idejének, helyének és módjának rugalmas megválasztása

Te döntesz arról, hogy milyen sűrűn adsz le megrendelést, mennyi időt szentelsz rá, mennyit keresel, milyen sűrűn kapsz fizetésemelést és részesülsz előléptetésben.
Akkor dolgozol amikor akarsz és azzal akivel akarsz - Te határozod meg, hogy ki legyen a csoportodban
Csak te vagy saját magad főnöke
Nem kell aggódnod, hogy nem fog sikerülni - az első és a következő lépések megtételében annak a Csoportnak a Vezetője fog segíteni, amelyikbe regisztrálásra kerülsz. Ezen felül mindig segítséget nyújt Ügyfélszolgálatunk (e-mail:kapcsolat@betterware.hu).
Kényelem és kockázatmentesség

a. A megrendelt
Üzenet küldése a hirdetőnek
Siófok Állást, munkalehetőséget kínál hirdetés Üzenet küldése a hirdetőnek