Tartós fiatalítás, feszesítés 3G HIFU eljárással Budapest XIV. kínál Szolgáltatás apróhirdetés

Hirdető: tszaszko, Feladás dátuma: 2020.01.28, 18:08, Azonosító: 15429
80 000 Ft
Helység: Budapest XIV., Budapest megye
Hirdetés típusa:kínál
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Tartós fiatalítás, feszesítés 3G HIFU eljárással
Szolgáltatás típusa:Szépségipari, masszázs
Arc-nyak-toka-dekoltázs-kézfej fiatalítás HIFU-val - Budapesten a legjobb ár-érték arányban - Zugló kártyával kedvezményesen!

Megérkezett a tökéletes megoldás azon 30 év felettiek számára, akik fiatalosabb, ránctalan arcbőrre vágynak – azonban kés alá nem szeretnének feküdni. A szakemberek a legproblémásabb területeken, azaz az arcon, nyakon, tokán és dekoltázson végeznek.

A HIFU által bejuttatott ultrahang stimulálja a kollagén – az elasztin, valamint a fibroblaszt termelődését, ezáltal feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben, a bőr és az izom találkozásánál egészen a legmélyebb rétegekig hatolva.

Az újdonságnak számító, fókuszált ultrahangos HIFU kezelés során a bőr egészen mélyen kezelhető: idáig korábban a plasztikán kívül semmilyen eljárás nem jutott el. A fókuszált ultrahangos lifting kezelés hatása látványos, és sokáig tart! A fókuszált ultrahangnak köszönhetően a toka bőre kevésbé lesz megereszkedett, az arcbőr látványosan feszesebbé és rugalmasabbá válik. A nyak és a dekoltázs bőre ugyancsak feszesebb és kevésbé lesz ráncos, az aknés hegek száma pedig csökken, színük világosabbá válik!
Üzenet küldése a hirdetőnek
80 000 Ft Budapest XIV. Szolgáltatás apróhirdetés Üzenet küldése a hirdetőnek