Panorámás nyaraló Almádiban Balatonalmádi eladó Egyéb (nyaraló, üdülő) aprohirdetés

Hirdető: Immobalaton Ingatlaniroda, Feladás dátuma: 2019.08.26, 08:33, Azonosító: 11523
48 900 000 Ft
Helység: Balatonalmádi, Veszprém megye
Hirdetés típusa:eladó
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Panorámás nyaraló Almádiban
Épület hasznos területe:100 m2
Eladó kétszintes nyaraló Balatonalmádi hegyoldalában kilátással a tóra
Megközelítés
Egysávos, de aszfaltozott, jó minőségű az úton érkezem. Az utolsó kb. 150-200 méter azonban kritikusabb, ide ajánlatos a 4 kerék meghajtású autó, különösen nyáron az esős napokon, télen havazás után.
Környék
Balatonalmádi külterületén vagyok, a Tó felé néző lankás domboldalon, de már elég magasan, feljebb már csak egy-két utca van aztán az erdő. Itt már elég messze vagyok a Veszprémi és a Balatonfűzfői úttól, alig-alig tudom csak érzékelni a távoli forgalom zaját.
Közművek
Víz, villany van. Nyaralóhoz éppen elég.
Telek
Ez egy szép szabású telek. Téglalap alakú, a hosszabbik oldala párhuzamos a Balatonnal, enyhén lejt a tó felé. Körben bekerített. Részben gyümölcsfákkal, részben virágokkal szépen beültetett, részben füvesített. Szép kert, nagyon hangulatos, jó érzés itt lenni.
Panoráma
Az emeleti erkélyről és a telek magasabb pontjaiból látom a Balatont.
Ház
A ház illik a tájba, a környezetbe. Nyaraló a kertben, gyümölcsfákkal, zöldséges ágyással, fóliasátorral, virágokkal, fűvel, és egy kis kilátással a Balatonra. Ide illik.
A tulajdonos maga építette, saját igényeikre szabta, majd később télen is lakhatóvá tette. Kettő szinten alakította ki az életteret felesége és maga számára.
Az alsó szint konyhát és étkezőt valamint egy nappali helyiséget tartalmaz. Otthonos, bizonyára jól érzik itt magukat. Kellemes a klímája, a kinti hőség itt bent egyáltalán nem érzékelhető, pedig nincs légkondicionálás.
A felső szint két hálószobát és egy fürdőszobát tartalmaz. 2 de akár 3- 4 tagú család számára is elegendő élettér. Az emeleti szobából nyílik a terasz, ahonnan szép kilátás nyílik a tóra.
Az épület besorolása: gazdasági épület.
Külön említést érdemel a kerti fészer, ahol mindenféle kerti szerszám, gép, eszköz megtalálható és szüksége esetén azonnal kéznél van. Barkácsolók paradicsoma.
Ez a hely ideális lehet azok számára, akik szeretik a természetet, szeretnek sok időt a szabadban jó levegőn,
Üzenet küldése a hirdetőnek
48 900 000 Ft Balatonalmádi Egyéb (nyaraló, üdülő) aprohirdetés 0687580277 Üzenet küldése a hirdetőnek