Balatonfüredi ház Balatonfüred eladó Családi ház, kertes ház, lakóház hirdetés

Hirdető: Immobalaton Ingatlaniroda, Feladás dátuma: 2019.07.30, 07:49, Azonosító: 10677
49 900 000 Ft
Helység: Balatonfüred, Veszprém megye
Hirdetés típusa:eladó
Hirdetés neve (pl.: családi ház):Balatonfüredi ház
Épület hasznos területe:100 m2
Eladó 5 Percre a SPAR-tól 4 Szoba, 2 Fürdőszobás ház Balatonfüreden
Megközelítés
Cím: Balatonfüred, Arácsi út 43.
Talán nem túlzok, ha azt mondom, aki Balatonfüreden él, az Arácsi utat ismeri és szívesen jár rajta.
Én magam is az elmúlt 1 évben – angol tudásom frissítendő, útban a tanárhoz – hetente kétszer elmentem ezen az úton, ez előtt a ház előtt. Fontos utcája ez Fürednek. Több okból is. Az egyik ok az, hogy a pár éve az út kibővítésével és aszfalttal burkolásával a legfontosabb utcájává vált Arácsnak és az itt a hegyoldalban kiépült lakó- nyaraló övezetnek. A másik ok: a nyári szezonban rendkívül megnövekszik a 71-es út forgalma, gyakoriak a torlódások, dugók. Az Arácsi úton ezek a dugók könnyedén elkerülhetők. Ősztől pedig az utca tele van a környék iskoláiba siető diákokkal. A megújult SPAR, a körülötte kialakult szolgáltató házakkal, a Vásárcsarnok és Balatonfüred óvárosa is az Arácsi úton gyorsan elérhető. Az út kiváló állapotban van, a szép balatoni panoráma mindig gyönyörködtet, ha erre vezet utam.
Környék
Itt Balatonfüred másik arcát látom. Nyugodt, kisvárosi élet zajlik itt és csak akkor jut eszembe, hogy Balatonfüreden, az északi part fővárosában, a Balatonon nyaralók egyik legkedveltebb városában vagyok, ha lepillantok a tóra. Ez a környék főleg az itt élők “birodalma”.
Telek
A telek nem is nagy, nem is kicsi 580 m2. Sok munkát nem fog adni a rendben tartása. Jobb is ez így, mert kertészt szerezni itt “mission impossible”.
Közművek
Villany, víz, csatorna a házba bevezetve. A gáz bent van a telken, de a házba bekötése még nem történt meg, a téli napokon a fűtés vegyes tüzelésű kazánnal történik.
Ház
Az épület 2011-ben készült el, a lakószint – 100 m2 – 1 szinten épült ki. 4 tagú család kényelmes elhelyezését és életvitelét teszi lehetővé a 3 hálószobával, a nappalival, az étkezővel és a 2 fürdőszobával. Jó elrendezésű, jól lakható.
A lakóterület a tetőtér beépítésével szinte megduplázható.
Az épület alatti szuterénben kapott helyet a gépészet.
Üzenet küldése a hirdetőnek
49 900 000 Ft Balatonfüred Családi ház, kertes ház, lakóház hirdetés 0687580277 Üzenet küldése a hirdetőnek